otrdiena, 2013. gada 26. februāris

Designer Knitting = Vogue Knitting

Atcerieties, nopirku par ´lēto´ Šūšanas festivālā vairākus Designer Knitting žurrnālus. Pēc īsas izpētes izrādās, ka tas ir tas pats žurnāls kas Vogue Knitting, tikai citā *kulītē*. Kamēr Vogue Knitting var pasūtīt uz ASV un Kanādu, Designer Knitting uz Apvienoto Karalisti, citu Eiropu un citu pasauli. Nu droši vien jau ka tas ir sakarā ar kopēšanas tiesībām (Copyrights). 
Žurnālos un modeļos varat ieskatīties caur Ravelry (laiks tur iemitināties, ja vēl neesat to paspējuši izdarīt) Vogue šeit un Designer Knitting šeit . Pārsvarā modeļi kā jau modes industrijā, gatavoti prieka pēc, ne valkāšanai, jo kurš gan var iedomāties valkāt super biezas dzijas vesti, kur tātad nav ne rokas, ne kakls apsegts ar vilnu. Galu galā vai tad ir karsti vai auksti?

Bet ja kādam no jums gribas pasūtīt kaut vienu adījumu žurnālu angļu valodā tad šo es silti iesaku. Un tiešām ne tik daudz modeļu pēc, lai gan arī katrā žurnālā ir ko atrast, bet dažādu tehnikas un knifu aprakstu pēc. Katrā numura ir kāda tēma un tad tiek par to aprakstīts. Piemēram ar interesi lasīju vienā numurā par brioche tehniku, ko kādreiz droši vien iemēģināšu. 

1 komentārs:

Unknown teica...

Es ar iemēģināšu roku Brioche adīšanā. Kad būs pavairāk laika. Valentīndienas atlaidēs atļāvos šo klasi http://www.craftsy.com/class/explorations-in-brioche-knitting/145