piektdiena, 2009. gada 19. jūnijs

Pirms un pēc


Apskatieties kāda izskatījās jaciņa kādreiz un kāda tā ir tagad. Kārtējais atgādinājums ka ar adījumiem vajag apieties ļoooooti uzmanīgi un nemazgāt viņus kopā ar citām mantām. Šoreiz pat īsti nesapratām kas nogāja greizi, un kurš īsti no pārējiem apģērba gabaliem, kopā mazgāts atstāja šādas pēdas.

3 komentāri:

ieva teica...

Sveiki, Dace! Man ļoti iepatikās zaļā jaciņa, bet diemžēl jau otro nedēļu cīnos, lai saprastu, kā tā adīta. Vai Jūs lūdzu dotu padomu, kā tā adāma. Nesapratu arī pēc apraksta garnstudio mājas lapā. Vai adāma visa priekšpuse uzreiz, vai tā sadalāma 3 daļās- uzada apakšējo daļu, tad vidusdaļu, un kaklu? Kā sašaurināt, lai tuvojoties kaklam adījums paliktu šaurs?

dace teica...

Sveika Ieva!
Jauki, ka tev patīk un uzadīt to ir ļoti vienkārši. Principā jaku ada visu uzreiz. Sāk no vienas priekšpuses un ada uz riņķi, līdz piedurknēm, muguru, otru piedurkni un pabeidz ar otru priekšpusi. Tā kā ada viņu nevis no apakšas uz augšu vai no augšas uz apakšu, bet no pogu malas līdz pogcaurumu malai. Vienīgā vieta, kur jāšuj kopā pēc tam ir piedurkņu apakšējā daļa.
Un to sašaurinājumu veido ar tām saucamajām nepabeigtajām rindām. Piemēram ja tev ir 100 valdziņi, tad izada vispirms 100 šurpu turpu, tad nākamajā kārtā 80 un apgriež un ada atpakaļ, pēc tam 60 apgriež, ada atpakaļ un pēc tam atkal ada visus 100 valdziņus. Tas bija tikai piemērs. Tur garnstudio ir uzrakstīti visi skaitļi.
Saki, ja tev ir vēl neskaidrības! Bet ceru ka kaut mazliet palīdzēju saprast. Ja kas tad meklē mani draugiem.lv (vienīgā dace balode kas dzīvo Stokholmā) jeb uzraksti savu e-pastu kuru tad nepublicēšu lai nenāktu spami.

Anonīms teica...

Paldies par interesantu blog