svētdiena, 2011. gada 23. janvāris

Dzija + vakuuma maisi + pūra lāde = DāRGUMU LāDE

Turpināšu iesākto tēmu un parādīšu savu kārtību! Tad nu ņemu dziju un krauju savos slavētajos vakuuma maisos iekšā, izsūcu gaisu ar putekļusūcēju un lieku to visu pūra lādē.

Atzīšos, pirmo reizi kad izdzirdēju ideju par dzijas glabāšanu tajos maisos, biju gauži jo gauži skeptiska, jo KĀ tad ar dzijas pufīgumu, pačamdīšanu, redzēšanu visā tās krāšņumā? Tomēr pagāja teju 2
gadi, ja ne vairāk, kad biju pie domas daudz maz pieradusi. Svarīgs arguments par labu maisiem bija protams arī ka tad visi mani dārgumu būtu vairāk vai mazāk vienkopus un man nevajadzētu to glabāt nezin cik pārvākšanās kartonos. Lai mazliet atvieglotu darbu un atrašanu mēģinu tad tagad dziju sašķirot un vienā maisā teiksim glabāju vilnu, otrā kokvilnu, trešā sintētiku, ceturtā maisījumu, piektā alpaku utt.
To dziju kuru projektu gatavojos adīt tuvākajā laikā turu ārpus vakuuma maisiem, kā arī jēldziju tomēr varbūt labāk ir nesūkt.

1 komentārs:

Ilze teica...

Perfekts variants! Pūralāde man ļoti patīk pati par sevi. Un ja tā vēl ir pilna ar dziju.... :) Super! Tik adīt un adīt!