otrdiena, 2012. gada 20. marts

Paldies Kristīne!

Vai jums ir gadījies lasot aprakstus par to kā cilvēki ir sajūsmā spieguši, sēž ar žokli atkārtu vai citus epitetus, pārsteigumam veltītus lasot, nodomāt: yes, right! 
Bet šoreiz saņemot paciņu no Kristīnes ar izlozē vinnēto grāmatu tiešām sajūsmā spiedzu (ok, klusībā, jo tikko biju aizvērusi durvis uz guļamistabu kur mazais bērns teju aizmiga). Garastāvoklis vēl visu vakaru bija gaišs un starojošs. Jo bez manis kārotās grāmatas Kristīne arī atsūtīja manas mīļākās krāsas dziju. (Nesot mājās paciņu domāju, nu kāpēc tāda pamaza grāmatiņa tādā palielā kartonā, atverot sapratu :) ;) ) Divpavedienu, vilnas. Mīksta, jauka, mīļa! Man jau projekts galvā briest! Grāmatu arī izšķirstīju un sajūsminos par Latvijas rakstiem.

Liels jo liels paldies Kristīne! Vēlreiz apsveicu bloga jubilejā un pateicos par iespēju piedalīties izlozē! Ceru vēl ilgi lasīt tavu blogu un iedvesmoties no padarītajiem darbiem!

4 komentāri:

Kristīne Spriedēja Krūmiņa teica...

Man prieks, ka tev patīk! p.s. Oranžais ir šī gada krāsa nr1.

Inese teica...

cik krāšņa dzija - aš apžilbt var :)

Sarkanā Biete teica...

Izskatās, ka Tev tur vēl viens pēdinu pārītis līdzpriecājas par šo jauko dāvanu:) Krāsa ļoti uzmudrinoša. Lai gan Tevi personīgi nepazīstu, tomēr oranžā man šķiet ir Tavējā krāsa:)Es tik nesen aptvēru, ka es Tavu darbus Ravelry jau sen apbrīnoju:)

Madara teica...

ak kas par krāsu :)))