sestdiena, 2008. gada 5. janvāris

rakstaini dūraiņi jeb neražas turpinājums un nobeigums

Es jau iepriekš sūdzējos par to ka man gaiši zaļā dzija izbeidzās. Bet ar to viss vēl nebeidzās. Pēc svētkiem gāju uz veikalu, bet blakus citām Superwash Safir dzijām no Marks & Kattens man vajadzīgo krāsu neatradu. Prasīju pārdevējam, tas apgalvoja, ka to krāsu vairs neražo......
Atlika dievas iespējas: 1) neticēt un turpināt meklēt citos veikalos vai pie citiem izplatītājiem vai arī 2) rast citu risinājumu un cimdus vienalga kā dabūt gatavus.
Pirmo iespēju atmetu, jo nav nekāda prieka braukāt riņķī pa pilsētu un meklēt to ko varbūt neatradīšu, bez tam sezona jau ir klāt un cimdus gribējās pēc iespējas ātrāk pabeigt. Pasūdzējos savam draugam un viņš uzreiz nāca ar īsto risinājumu. Lai es noārdu pirmajam cimdam galu un adu abus tikai tumši zaļus. To gaišo dziju no viena cimda izmanoju otra īkšķa uzadīšanai un kā sacīts pabeidzu abus cimdus tikai ar vienu krāsu. Bet šeit tomēr pieļāvu kļūdu. Adīju tikai ar vienu kārtu...viss pārējais cimds divkārtīgs un tur kur visvairāk salst un vējš pūš cauri- vienkārtīgs. Tad nu vēl neskaitu cimdus pavisam pabeigtus, jo ārdīšu galus vaļā un uzadīšu divkārtīgus, lai ir silti rokām un sirdij ;o)

1 komentārs:

Anonīms teica...

Super! Apbrīnoju cilvēku spēju visus darbus nofotografēt, aprakstīt un ielikt blogā. Lai gan pati jau kopš skolas laikiem daudz adu un dziju krājumu apjomu arī nevienam īsti nerādu, laika safotografēt unsalikt visu man īsti nav. Neraugoties uz to, ka strādāju IT un visu ļoti labi protu.
Tā tik turpini :)