sestdiena, 2008. gada 1. marts

Davides binārā šalle



Stāsts interesants: reiz pie datora darbodamies caur Skype uzrakstīja viens cilvēks. Parasti esmu skeptiska, bet vienmēr cenšos dot iespēju- ja nu cilvēks izrādās interesants un ir par ko parunāt? Tā arī gadījās, vārds pa vārdam un škita ka mums ir šis tas kopīgs un ir interesanti parunāt. Davide kopā ar savu draugu taisījās drīz braukt uz Stokholmu un prasīja vai nezinu kādu labu veģetāro restorānu? Aha, domubiedri! Nuja, un tad kad viņi atbrauca, tad vispirms satikāmies restorānā, tad dažas dienas vēlāk uzaicināju viņus pie mums ciemos, mans draugs ar priecīgs, atrada kādu ar ko spēlēt šahu!

Ar laiku man gribējās uztaisīt kaut ko pašas rokām Davide- kā jau dažreiz notiek domājot par draugiem. Atkal ieraudzīju šo rakstu un nolēmu, ka ir īstais, jo Davide ir programmētājs un arī filmas Matrix fans.

Melnā dzija mums mājās glabājās vēl no mana drauga mammas krājumiem, bet zaļo piepirku. Carolina (krāsa 01481) no Marks & Katten. Iesākumā paņēmu vienu fici, jo nevar taču zināt cik dzijas izies. Pēc nedēļas gāju pirkt otru, jo ar vienu pietika tieši līdz vidum. Bet tipiski!!!! Man vajadzīgā krāsa veikalā nebija. Uzzināju ka darbinieki ir pasūtījuši un pēc pāris dienām varu iet pakaļ. Pēc pāries dienām ar vēl nebija, vēl pēc pāris dienām nebija, pat pēc dievām nedēļām nebija. Tad mans draugs gāja garām un dabūja dzirdēt, ka laikam vairs neražos to krāsu un diez vai varēs nopirkt. Tad nu es ātri zvanījos apkārt pa teju visiem Stokholmas dziju veikaliem līdz vienā vietā atradu vienu fici. Tad varēju šalli pabeigt un aizsūtīt manam itāļu draugam, dzīvojošam Šveicē.

1 komentārs:

Anonīms teica...

Šalle superīga. Galvenais, ka principā var jebkuru tekstu pārvērst binārajā kodā. Mani kolēģi novērtētu šito. Bet ar rokām tādu rakstu gan man nebūtu pacietības adīt. Adāmmašīnai, kuru var uz šito ieprogrammēt, diemžēl ne laika, ne resursu...

I.K.