sestdiena, 2008. gada 23. augusts

Daudzkrāsainā jaka

Tagad ir augusts, bet šo jaku pabeidzu jau maijā. Nekad vēl neesmu vilkusi- nuja kur nu vasarā, tomēr tak dikti silta (izņemot kakla vietu). Dziju iepirku novembra rokdarbu gadatirgū. Toreiz jau pērkot zināju ka gribu jaku. Paņēmu pēdējās 5 fices (1fice- 100 grami) un diskutējām ar pārdevējiem vai man pietiks. Pietika. Dziju sauc Simpson, krāsa 5. Sastāvā 60 % merino vilna un 40 % akrils. Modelis no grāmatas, kuru arī tad nopirku Kreativ Stickning, autore Ingelisa.

Tagad esmu sev nosolījusies, ka neiešu uz šī rudens rokdarbu gadatirgu ja nebūšu izadījusi vismaz pusi no pagājušajā gadā iepirktās dzijas (vajag uztaisīt inventarizāciju, varbūt jau esmu!). Esmu jau vairākkārt devusi mājienu, ka dzijas man mājās ir ļoti daudz. Bet tā jau esot visu lielo adītāju (un tamborētāju) sērga.

7 komentāri:

joxa teica...

Sveika!
Jau labu laiku pētu tavu blogu un man tas patīk :)
Nekur nevarēju atrast Tavu e-pastu vai kādu citu kontaktu. Vari lūdzu iedot?

dace teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
joxa teica...

Super, saņēmu! Aizrakstīšu e-pastiņu ;)

Anonīms teica...

Sveika!!!
Mekleeju kaa uzadiit panco un
nejausi uzduuros tavam blogam.
Nu dikti smukas lietinas.Pilniigi visas.
Vai Tu ludzu nepateiktu kur es varetu atrast kaa uzadiit panco. Veelams latviski. Un taadu vienkaarsu ( neesmu liela adiitaaja).
Paldies par iedvesmu....
Sigita

dace teica...

Liels paldies Sigita!
Par pončo adīšanu es tev ieteiktu ieskatīties musturs.lv tur ir forums kur var apskatīties vai kādreiz diskusijās jau nav bijis jautājums par pončo adīšanu vai arī uzdot jautājumu. Ja neizdodas raksti man vēl, kaut ko izdomāsim!!!
veiksmi!

Sixspārne teica...

Ļoti skaista jaka! Bārkstis tādu foršu akcentu piedod! ;)

Anonīms teica...

kapec ne:)