ceturtdiena, 2011. gada 13. oktobris

Jubileja un loterija!!

Ticiet vai neticiet, šodien manam blogam aprit 4 gadi! 

Šis ir 202 ieraksts, izdalot sanāk teju vai 1 nedēļā. Ir bijis, kad rakstu cītīgi un bieži, bet ir bijuši ilgi periodi bez neviena ieraksta. Kā jau dzīvē- augšā, lejā.

Gribu svinēt jubileju ar loteriju! Katram gadam pa vienai mantai! Loterijas noteikumi sekojoši: piedalīties var jebkurš (tikai atstājiet vārdu, lai zinu ar ko kontaktēties) iekomentējot kuru lietu jūs gribat saņemt (no 1-4). 

Bet... a) gribu lai uzrakstāt kurš mana bloga ieraksts/adījums/tamborējums/kāds cits darinājums jums visvairāk ir palicis prātā/iedvesmojis/utt. 

Un b) gribu saņemt konstruktīvu kritiku un ieteikumus par to kas jums blogā pietrūkst, gribas savādāk, vairāk vai mazāk utt.

Izloze notiks pēc 2 nedēļām, tātad 27.oktobrī.

Tā kā kopš 2009 gada maija (laiks no kura man blogeris piedāvā statistiku), gandrīz 500 reizes cilvēki ir nonākuši manā blogā meklējot vārdus volānšalle vai volānšalles adīšana, likumsakarīgi ka jutos teju vai spiesta adīt speciāli uz šo loteriju.

1.Tirkīza-zaļi-zilā volānšalle
1. loterijas objekts
 
 

2.Dažādu toņu violetā volānšalle (pagaidām viņa ir diezgan īsa, var apsiet 1x ap kaklu, bet atcerieties, ka viņas ar laiku izstiepjas garumā).
2. loterijas objekts

3.Pulsa sildītāji jeb mauči ar pērlītēm
3. priekšmets loterijā

4. loterijas objekts
4.Jaka, kuru tā arī nekad droši vien neizmantošu, varbūt pie kāda no jums viņa atradīs otru iespēju! Varēsiet darīt ar to ko vien gribat: ņemt nost bārkstis, ārdīt, mazgāt veļas mašīnā lai safilcētu vai izmantot kā ir!
4. vēl vienā bildē

Veiksmi mums visiem! Lai jauka blogošana un lasīšana!

24 komentāri:

Pai! teica...

čau :) Esmu Aija no bloga Pai! piesakos uz nr.2 - violeto volānšalli :)
Man viss Tavs blogs patīk! Esmu uzgājusi Tevi tikai nesen, bet man ļoti patīk krāsainums un košums Tavos darbos! Un tas raibais bikini tai skulptūrai pilsētā :)))))

Pai! teica...

aaaa un sveicu jubilejā! tas ir ļooooti nopietns blog-vecums! :)

Baiba teica...

Sveiki! Man vislabāk prātā palikuši ieraksti par grafiti pilsētā. Piesakos uz 2. un 3., ja var uz diviem uzreiz... ja nē, tad tikai uz 2. Baiba (baibatj@gmail.com)

dace teica...

Drīkst gan pieteikties uz vairākiem reizē!!

ceita teica...

Sveiciens jubilejā!
Tavu blogu atklāju uzreiz, tiklīdz nokļuvu aizraujošajā blogpasaulē.
Manu uzmanību piesaista skaistas un krāsainas dzijas, joprojām priecājos par Tavām varavīkšņu jakām. Esmu Tava bloga regulāra lasītāja. Lai rokdarbu un krāsu prieks arī turpmāk!

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

Labrīt! Nudien sveicieni Bloga Jubilejā! Hmm.. ar Tavu blogu saistās - varavīksnes.. , kad es eju uz tirgu pēc avenēm, vai kaut kā cita - tad vienā frizētavā pa ceļam ir pie loga tāds galds, uz kura varavīksnes krāsu murskuļi un kamoli (nu attiecīgi kāds, kad nav klientu tur laikam kaut ko tādu ar tiem dara, kaut ko tādu, kā Tu) - tad man vienmēr liekas, ka ja Tu dzīvotu Latvijā.. tad varētu strādāt tur:) ha ha ietamborēt matos dziju:) visās varavīksnes krāsās(tādas lūk man asociācijas Tevi pazīstot tik caur blogu, bet ikreiz ejot garām) ... , bet visā visumā.. krāsas ir tas ko es atceros un tas , ka man patik Tavi tamborējum/adījumi..
es piesakos uz zilo volānšalli(tātad nr.1):) nesaprotu gan kāpēc loterijā nav nekas varavīksnisks.

dace teica...

Hmm, tiešām dīvaini (par to varavīknes iztrūkumu). Domāšu ko nebūt uz 5 gadu jubileju!!!

Madara teica...

man jau tīk visi adījumi/tamborējumi/ darījumi. Bet īapši iekrita acīs lapu apdrukas, un ļoti sekoju līdzi skulptūtu aptamborēšanā :D
pietrūkst blogā varbūt etiķešu malā. pēc kurām būtu vieglāk kādu rokdarbu konkrētu atrast. (kā satura rādītāju).
man jau tīk visi rok darbi. bet pretendēšu un īkšķus turēšu uz pirmo zilo volānšallīti un trešo - mauči ar pērlītēm :)))
Madara no Puķuzirni ;)
(http://pukuzirnis.blogspot.com/)

dace teica...

Paldies Madara par ieteikumu! ņemšu vērā!

Hela teica...

Sveicu blogjubilejā!
Tev ir koši darinājumi. Man prātā palikusi tava lampa.
Par kritiku. Katrs blogs - tas ir cilvēka izpausmes veids, tāpēc pieņemu to tādu, kāds tas ir. Tādēļ šajā sakarā man nav ko teikt - lasu tavu blogu bez piekasīšanās. :)
Volānšalli esmu adījusi pati, bet man ļoti iepatikās mauči ar pērlītēm, tāpēc piesakos uz Nr.3 :)
Esmu Hela no http://heladarbojas.blogspot.com/

Lapsene teica...

Sveika! Sirsnīgi sveicieni bloga jubilejā!
Pati pavisam nesen esmu pievienojusies blogu pasaulei, bet Tavs blogs bija viens no pirmajiem, kas iekrita acīs.
īpašu uzmanību piesaistīja skulptūru "apģērbšana" pilsētā!
Tāpat man arī ļoti patīk, ka visi darbi ir tik koši un krāsaini.
Par ieteikumiem, jau iepriekš viena no meitenēm pieminēja etiķetes, lai ātri varētu nokļūt uz interesējošajiem rakstiem, tas arī būtu mans ieteikums Tev pilnveidojot blogu!
Labprāt piesakos arī loterijai, uz numuriņu 3. un 4.!

Lapsene no "Vakaru prieciņiem"

Lelde teica...

Sveika Dace, man patīk ka dzija,kura nonāk tavās rokās tiek izlietota varen lietderīgi,apbrīnoju tavu čaklumu.
Veiksmi nākamajos 4tros gados.

Es uz 1. un 4. to -loterijas objektu.

Inga teica...

Sveiciens feinajā jubilejā! ;))) Atceros, kā šķirstīju Tavu blogu un priecājos par Taviem darbiem! Man ļoti patīk Tevis darinātās rotas;))) Man Tu asociējies ar krāsainiem, spilgtiem un interesantiem darbiņiem! ))) Un ar interesi gaidu turpinājumu adīšanai bibliotēkā! Šodien pierakstījos savā bibliotēkā un man šķiet, ka varētu mēģināt ko līdzīgu... Tik baidos, ka būšu divatā ar Ievu;D Un pelēko bibliotēkas kaķi;))))
Piesakos uz pirmo un trešo balviņu! ;)))

Zkss teica...

Oi, varavīksnes-spilgtākā priekš manis šī http://daceshobiji.blogspot.com/2009/08/mana-varaviksnes-krasas-vejdzirnavinu.html
Un tie Tavi dredi...iespaidīgi! Patīk frīcisms :)

Kritikas nebūs, jo kā teica Hela-katrs veido blogu kā patīk, kāda ir autora būtība. Par adījumiem arī kritikas nebūs, jo nejūtos kompetenta šai jomā. Tavi darbi man patīk, tas ir arī iemesls kāpēc ieskatos Tavā blogā. Ā, vēl man patīk tie grāmatu izrakumi:) Arī esmu vāja uz dažādām vecām manās acīs vērtīgām grāmatām, tāpēc patīk aplūkot, kas citiem liekas svarīgs iespiests papīra formātā.

Piesakos uz 1 un 4(ja vien var uzstūķēt uz 40-42izmēru).

Un jā, bija Tev kaut kas arī citā mēlē..jebšu es jaucu ko?

Inese teica...

mīļš sveiciens jubīlītī - grūti gan atbildēt uz Tevis uzdotiem jautājumiem, jo klejojot bloglandē daudz kas ir samiksējies un saplūdis vienā veselā, bet kas noteikti asociējas ar tevi - tās ir burvīgās krāsas, absolūti trakas un skaistas, tā ka noteikti varavīksne tavos darbos ir būtiskākais, ko uzreiz var atcerēties :)
Lai krāsu trakums saglabājas arī nākotnes darbiņos.
Kritikas nebūs, jo blogs ir katra privātā telpa - to vai nu pieņem, kāda ir, vai arī nepieņem, bet katrā gadījumā - nekritizē :)))
Es labprāt aci uzmestu uz maučiem - esmu Inese no PieIneses :)

Unknown teica...

a) visvairāk atmiņā palicis grafiti pilsētā un krāsainums (tas arī ir iemesls kāpēc mani- rūdītu neadītāju un netamborētāju piesaistīja Tavs blogs
B) kritiku nekādu nespēju izdomāt -patīk viss, kas ir. ja nu vienīgi varbūt Tu varētu rakstīt par dažādākām tēmām - man liekas, ka Tavs viedoklis būtu ļoti interesants

spaariite teica...

Hip Hip urā jubilejā! Tev jau tāds nopietns vecums.
Jau kuro reizi ienāku pie tevis virtuālajā pasaulē un domāju pieteikties vai nē dāvaniņai?! Pati pašlaik cīnos ap dažādām volāndzijas šallēm, bet noteikti šāda tipa neuzadīšu.Bet apskatot cik skaista ir 1. zili-zaļā šalīte, man ļoti viņa patīik. Tās ir manas krāsas. Es piesakos uz šalli Nr.1.
Pirmo reizi, kad ieraudzīju tavu blogu, bija sajūta ka es skatos senā žurnāla Zeltenes lappusēs, kur bērni saģērbti adītos bodīšos. Bet kopumā man patīk ļoti tās spilgtās tīrās varavīksnes krāsas, skaisti tie tamborējumi!!

MazaPaSaule teica...

:) Liels apsveiciens lielajā jubilejā.
Tavā blogā visvairāk piesaista krāsas - varavīksne. Ļoti interesanti lielas grafiti pilsētā, jo nekur citur tādus neesmu redzējusi. Pie mums (Jelgavā) gan pāris gadus atpakaļ tika ieģērbts viens koks varavīksnes krāsu adījuma tērpā un tas arī viss.
Būšu negausīga un pieteikšos uz 1., 2. un 3. objektu.
Aija no mazapasaule.blogspot.com/

Anonīms teica...

Sveiki! Vispār šodien pirmo dienu nejauši nonācu šādā (kā izrādās ļoti populārā) blogu pasaulē, un te uzreiz "izlec" iespēja peidalīties loterijā. Īsti vēl visu neizpētīju, bet manu interesi piesaistīja krāsainās lacītes, jo pašlaik man tās ir ļoti aktuālas manai mazai Peciņai. Vai varētu palūgt padalīties ar tehnisko zīmējumu? Daudz jaunu un krāsainu ideju visiem turpmākajiem gadiem!
Ja nu iespēja pretendēt uz dāvaniņām- tad labprāt ikdienā redzētu sevi ar kādu no volānšallēm.
vijuks25@inbox.lv

ramchix teica...

Sirsnīgi sveicieni visnotaļ nopietnajā blogjubilejā - cik tur vairs tālu līdz piecgadei! :) Tavā radošajā, dzīvespriecīgajā un krāsainajā rokdarbu pasaulē jau kopš 2008. gada man allaž bijis liels prieks pakavēties. No darinājumiem visvairāk palicis prātā apaļadītais džemperis un binārā šalle (gribēju arī es līdzīgu noadīt, bet, kā jau tas mēdz ar cilvēciskām būtnēm gadīties, noslinkoju). Kritika izpaliks, jo ar Tavu blogu, manuprāt, viss ir vislabākajā kārtībā! Piesakos uz 1. un 3. dāvaniņu.

Daiga teica...

Sveicieni nopietnajā jubilejā! Lai tik raženi dzīvojas arī tālāk!
Man ļoti patīk jau vairākkārt pieminētās varavīsknkrāsas, līdz ar to viss, kas no tām tapis! Kas pavisam neparasts man bija pilsētas ietērpšana, lapu apdruka uz auduma.
Un izlozei izvēlēšos 2. :)
http://mammasblogs.blogspot.com

Anonīms teica...

Veseļojies un novēlu daudz ideju arī turpmāk!!!
Tavu blogu uzgāju meklējo info par pončo. Sekoju pam jau vairākus gadus. Tavs blogs asiocējas ar košumu un mīļumu.
Labprāt pieteiktos uz dāvanu Nr.3.
Ar cieņu,
Ilze (sauleil@inbox.lv)

Laura teica...

Čau! Sveiciens jubilejā- 4 gadi ir liels gadu skaits blogam. Vēlu lai arī turpmākie gadi būtu radoši un krāsu pilni!
Man patīk Tavā blogā trakums pozitīvā nozīmē, krāsu pārpilnība un prieks, kā arī hipija skatījums daudzās lietās. Man pašai ļoti patika bērnu jaciņas, tas man tagad aktuāli.
Es vēlētos, lai būtu arī kādas sadaļas pa tēmām sīkāk norādītas, bet nu tas mans skatījums.
Es pretendēju uz 4. dāvanu:)

Indra teica...

Sveiciens jubilejā, Dace!
Patiesībā šī ir jau trešā reize, kad mēģinu komentēt (hmm vajadzētu būt laimīgajai reizei tātad!), bet nezinu kāda iemesla dēļ, neviens no maniem komentāriem neaizgāja, par ko man ir drusku žēl, jo pirmais sanāca sevišķi patētisks! :))))
Nu ko lai saka! Lai Tev izdodās nākamos 40 gadus vismaz tikpat jauki iedvesmot mūs visas! Tā turpini, un ejot laikam līdzi, pati sajutīsi - vai kaut ko mainīt, attīstīt pa labi vai pa kreisi, jebšu vienkārši turēt sliedēs! Tev izdodās nudien!!!
(ja vēl nav ar vēlu, tad es kāroju uz Nr 4)