piektdiena, 2012. gada 19. oktobris

Šūšanas festivāls, 2012 gada rudens

Tā nu atkal teju nemanot ir atnācis rudens un kārtējais Stokholmas šūšanas festivāls. (no šodienas, 19. oktobra līdz 21. oktobrim).

Šodien atkal kopā ar draudzeni Ivanu devāmies apskatīt kas jauns, ko mums vajag un ko mums gribas!

Mājās pārnācu ar diezgan maz dzijām (jā, jā, priekš manis šī kaudzīte ir maza kaudzīte ;)). Varavīksnes krāsu vilna, 2 fices kidmohēra un lielās fices ar vilnas, respektīvi angoras, vilnas un neilona maisījumu iepirkti no Lienes. Gaiši un tumši lillā kokvilnas, vilnas maisījums. Zauberball pakaļdarinājums (lētāks) no Lang Yarns un varavīksnes krāsas volānšalles dzija.
iepirktā dzija
Bet ar diezgan daudz nedzijas lietām: uzlīmēm, šūšanas, batikas un kaleidoskopa kitu bērniem.

un pastkartēm no ielāpu segu darinātājiem (postcrossing.com vajadzībām), Pērļu maisu, rotaļlietu acīm, krekliņu Tūrun ar vāverītēm (jo bērns mans mazais iet bērnudārza grupiņā kuru sauc Vāveres), 20 organzas dāvanu maisiņi. Piparkūku formiņas, iepirktas pie vilnas filcētājiem ar adatu, gredzentiņš man un 5 žurnāli par 100 SEK no kuriem 2 varēja uz reiz dabūt (jau iznākušie) bet 3 abonēt. 


interesantas formas piparkūku formiņas u.c.
Šoreiz aizmirsu paņem fotoaparātu līdzi, tā kā diemžēl jūsu acis ar festivāla bildēm papriecēt nevarēšu. Bet kā man gāja citus gadus, varat izlasīt šeit.

1 komentārs:

Biene teica...

Ai, mans kāmis arī grib tādu pasācienu!Foršas dzijas!Jaukas formiņas.Es tādu vijoles formu iepirku mūzikas mesā.