sestdiena, 2011. gada 31. decembris

Decembris bagāts vīrs

Nez kāpēc, bet šķiet ka tieši šajā pēdējā gada mēnesī ir tik daudz kas noticis, kaut gan vispār jau šogad nav bijis jāsūdzas ka diena cita citai būtu pārāk līdzīga bijusi.

Gan tirdziņš man bija kas jauns, gan apdāvināšanās (saņemtās un sūtītās dāvanas, kuras jau aprakstīju).

Nosvinējām Ziemassvētkus arī Latviešu skoliņā.
Vakar vēl aizsteidzos uz savu mīļāko dziju veikalu lai beidzot nopirktu Drops Alpakas dziju par labākām cenām kā parasti.
Izvēle gan bija diezgan viegla, jo Garnstudio Drops pēdējā laikā vairs neizlaiž manas krāsas :) 
Un kā īsts Ziemassvētku vecītis, pārdevēja man iedāvināja Drops katalogus.
Lai arī visus Drops aprakstus internetā var visu laiku atrast un apskatīt, tomēr man ir tā vaina, ka par spīti Ravelry un citiem interneta avotiem, man katru reizi meklējot idejas projektam tomēr patīk šķirstīt rokdarbu žurnālus un grāmatas. 

Vēl es šogad beidzot ieviesu mājās Ziemassvētku egli.

Vēl joprojām, par cik neesam laucinieki uzskatu ka katram pilsētniekam nevajag nogalināt īstu egli (arī iegādāt īstu lielu plastmasas egli nē, jo lai tādu saražotu tiek varen daudz kaitējuma videi nodarīts) un šis gads būtu sevišķi nepiemērots, jo mums mājās ir staigājošs un zinātkārs 10 mēnešu vecs bērns un 2 pusaudžu kaķi! Bet nu kaut kāda nostaļģija jau pašā Ziemassvētku vakarā uznāca un uztaisīju mazu miniatūras eglīti.

Cepām piparkūkas pa Kristīnes modei, bet grauzām gan skaļi! :D

Un vecītis mūsu mājai nepagāja garām!

Turpinu izadīt rudens Šūšanas festivālā iepirkto dziju un bez kārtējās dredu trubiņas man (bildes vēl nav) uzadīju jaunu cepurīti draugam.

Ir arī dažas dāvaniņas drauga brāļa ģimenei, bet par cik nekādi nevaram ar viņiem vienoties par satikšanās laiku, parādīšu vēlāk!

Un īstenībā nekas jau pusnaktī nebeigsies un nesāksies, jo katra cilvēka laika sajūta ir ļoti individuāla. Jo jaunā gada solījumi nereti tā arī paliek solījumi...
Galvenais ir būt uz *strīpas* ko sev un jums visiem novēlu!

Un siltumā! ;)

Tiekamies citu gadu!

5 komentāri:

Aija Elliņa teica...

Laimīgu jauno gadu Tev un Tavai ģimenei, lai tas ir mierīgs un panākumiem bagāts gads! :)

Madara teica...

feinas dzijas, feinas fiparkūkas un super egle :)
lai veiksmīgs šis jaunais gads.

Inga teica...

Skaists, darbīgs decembris! :))) Eglīte feina! Un minkas:))) Kur viņi tik saldi tā guļ?
Lai radošs, interesants un veiksmīgs Jaunais gads! :))))

ceita teica...

Laimīgu Jauno gadu! Veselību, prieku, veiksmi!
Cik interesanti, es arī gada pēdējā dienā iepirku maisiņu ar dziju, iebraucām lielveikalā pēc pārtikas, bet es pavisam netīšām gar dziju plauktu aizstaigāju, tas tālākā galā no pārtikas, bet tur atlaides zeķu dzijai. Salasīju veselu maisu dzijas spilgtās krāsās.

dace teica...

Paldies par vēlējumiem!
Kaķēni čuč uz vannas istabas lampas-skapīša apvienojuma un tur ir ļoooti silti! Tiesa, kad viņi tā visu virsmu aizņēm tad paliek vannas istabā manāmi tumšāks. :D