piektdiena, 2011. gada 27. maijs

Iepirktās grāmatas ceturtā daļa

Dienas dieniņas, kur jūs tā skrienat? Mazais bērns jau iemācījies apvelties un šurpu turpu vairāk jau atpakaliski rāpties, ka šodien pamanījās izkrist no gultas. Zinu ka neviens nekad negrib to piedzīvot, bet domāju reti kuriem vecākiem izdodas izvairīties no tā ka bērns vismaz vienu reizi kaut kur izkrīt vai nokrīt.

Atkal iet ilgs laiks starp ierakstiem bet nu purinos un turpināšu šodien jau mēnešus atpakaļ iesākto tēmu par grāmatām. Parādu dažas (favorīt) bildes no katras.

Grāmatiņa par rūķiem
ko var izmantot gatavojot Ziemassvētku dekorācijas: uzskatāmi aprakstīts kā veidot detaļas, dakšiņtamborēti rūķi, pērlīšu rūķi un čiekuru rūķi.

Grāmatiņa par darbošanos no papīra
un ne tikai. Papīra krelles, kuras sen jau esmu vēlējusies darināt, dekoriņš, kuru mēs ar lielo bērnu faktiski arī uztaisījām (to loksnīšu bumbiņu), un leļļu māja.

4 komentāri:

Diāna teica...

Paldies, ka padalījies ar grāmatām!
Man jau arī liekas, ka neviens bērns bez krišanas neiztiek. Kaut vai tāpēc, lai māte pamanītu, ka viņš ir izaudzis un stingrāk uzpasējams.

Sarkanā Biete teica...

Šīs nu gan izskatas pēc varen feinām rokdarbu grāmatām! Kādā valodā tās ir? Vai tā ar Ziemassvētku rūķiem ir arī angļu valodā pieejama?

Un jūtu tev līdzi no gultas krišanas jautājumā. Laikam varam pasludināt vakardienu par starptautisko no gultas krišanas dienu:):)

dace teica...

Šīs ir zviedru valodā. Baidos ka rūķu grāmata ir pieejama tā arī tikai zviedriski, jo ir oriģinālais zviedru ražojums. Saucas Ingelises´s Stora Julbok ´Tomtar på loftet...´ Izdevniecība Ingelise-Allt om handarbete, 2002 Bet viņu ir iespējams nopirkt second hand caur internetu.

Jā, 27 maijs turpmāk starptautiskā bebju no gultas krišanas diena :D

liene teica...

Neker krenkhi....es domaji nav vecaku kuriem izdevies izvairities no tadiem atgadijumiem PS berniem ir miksti kauli un krisana...
man sika krita pari sovas augstakajai kantei kameer es sucu gridu acu prieksha( vari iedomaties traumu gribeet sukt puteklus!) otreiz no zemiem ratiem acu prieksa starp kajaam uz asfalta
Shodien vina ir gimnaste un volto paRIS STUNDAS DIENA-ES IZVELOS NEREDZET .....MAN KATRU REIZI KUNGHIS SAGRIEZAS OTRAADI!
vISSLABAKA LIETA IR GRIDA PAR TO ZEMAK NEVAR NOKRIST!
pREICIGU MAMINHU DIENU!
lIENE