trešdiena, 2011. gada 15. jūnijs

Dekupēts

Sen jau sen gatavojos, bet beidzot iemēģināju roku. Sāku dekupēt mūsu komposta spainīti. Vispirms apkrāsoju pašu spainīti dzeltenu, tad līmēju virsū tauriņus (pirku loksni speciālā dekupāžas papīra Panduro). Zinu pati, nevajag man aizrādīt ka ir diezgan idiotiski līmēt tauriņu uz iekšas spainīša iepriekš nepiemērot vai viņu vispār varēs redzēt. Ja būtu man iespēja to darīt vēlreiz es neizvēlētos dzelteno krāsu apakšā, bet nebūtu tik slinka un aizdotos uz veikalu pēc kādas bēšīgas krāsas. Bet nu lai, šis man bija tāds sava veida kucēns.

Kad jau roka maķenīt piešauta ieraudzīju ka man ir mājās viena balta dokumentu glabāšanas mape. Izmantoju parastas salvetes kuru raksts man tīri labi patīk un mēģināju ko dabūt gatavu. Neesmu vēl ar īstajām, profesionālajām salvetēm līmējusi, bet sagaidu ka tās tik traki neskrunkļotos. Nuja, tuvumā dekupētais dokumentu savācējs varbūt nav bauda acīm, bet pa gabalu tīri tā nekas.

3 komentāri:

Agnese teica...

Superiigs spainiitis-man ljoti patiik ka ir dzeltenaa kraasa:)

Madara teica...

man ar patīk tas košais dzeltenais. un tā dokumentu kaste ar super. es kaut dekupēju jau kuro reizi, man ar krokojas. man jau liekas ka tas piederas pie lietas :)

Inga teica...

:))) Jauki tauriņi! tā vasarīgi ļoti! Un dokumentu kaste tāda košāka, dzīvīgāka kļuvusi! :))))