trešdiena, 2011. gada 21. septembris

Adīšanas kafejnīca, šeit, manā pusē!

Stokholmā, kur mitinos, ir adīšanas kafejnīcas kur rokdarbnieki satiekas vai nu kafejnīcā vai bibliotēkā vai pie kāda mājās.

Koncepts braukt uz bibliotēku adīt vai tamborēt man ļoti patīk, un dažreiz esmu kādā adīšanas kafejnīcā tā nonākusi.

Tā nu teju divus gadus dzīvojot Stokholmas tuvajā priekšpilsētā apmēram 200 m attālumā no vienas no Stokholmas bibliotēkas filiālēm, ilgi funktierēju, nu kapēc, sasodīts, bibliotēka nevar uzrīkot kādu adīšanas kafejnīcu? Domāju, domāju, sūkstījos, sūkstījos katru reizi garām iedama, līdz sapratu: mani gaida!!

Tā nu pāris nedēļas atpakaļ iegāju iekšā uzprasīt: vai jūs lūdzu nebūtu tik laipni un nedotu telpu adīšanas kafejnīcai, iesākumā varbūt vienreiz mēnesī. Šito prieku kad manu ideju ļoti labvēlīgi ar lielu prieku un entuziasmu uzņēma. Ātra plānošana un tagad, reizi mēnesī trešdienu vakaros pēc darba sēdēsim un adīsim kopā ar citiem domubiedriem. Šovakar pirmizrāde! Protams man ir bailes vai kāds cits bez manis, Ivanas (manas uzticamās rokdarbu, un ne tikai, draudzenes), Jockes un bērniem tur atnāks, bet tad jau redzēsim.

No sākuma bibliotekāre arī izteica nožēlu ka budžeta dēļ bibliotēka nav atvērta nedēļās nogalēs, bet tagad viņiem izdevās 2-ās sestdienās līdz gada beigām ieplānot kādas aktivitātes un jau prasīja man vai es negribu arī adīšanas kafejnīcu tad. Kā nu ne? Turiet īķšķus un ja esiet šajā pusē nāciet un adiet!!

Afiša un informācija šeit!

5 komentāri:

Liki teica...

Es neesmu liela adītāja un daru to tikai tumsā zem segas (lasīt - vēlu vakaros, kad dēliņš čuč) :c) , bet šāda publiska adīšana, socializēšanās un ideju apmaiņa man ļoti patīk. Lai viss izdodas!
Latvija, manuprāt, ir pa mazu, lai šādu pasākumu būtu daudz un piem., visos Rīgas mikrorajonos. Bet zinu, ka viens regulārs Rīgā ir.

Biene teica...

Prieks, ka kaut kas notiek!Un jāsāk jau ar mazumiņu, tad pamazām arī citi piebiedrosies!Lai izdodas!

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

Un cik Tev Postcrossing pastkartes pienākušas?:)
Es arī ietu:) uz adām vakaru:)

Inga teica...

:))) Tas ir tik forši! Ka Tu tā sadomāji un izdarīji! Protams, ka meitenes pamazām saradīsies:))) Galvenais, ka ir kāda, kura uzņemas grūtāko - uzsākšanu! :))) Gaidām ziņas par pirmo pasākumu! :))

dace teica...

Paldies meitenes par uzmundrinājumu!

Kristīne...nav man vēl atnākušas, es pati pirmo ilgi sūtīju, bet nu beigās aizsūtījās, tagad meklēju 2 citas pastkartes un gaidu kad man atsūtīs!