piektdiena, 2012. gada 10. februāris

Zeķītes mazajiem

Artígas zeķītes

Jau kādu laiku uzadīju bērniem zeķītes gatavojoties bargajai ziemai. Dzija Delight  no Drops Garnstudio. Bet ir viens bet...ne viens ne otrs bērns viņas neko cītīgi nevalkā. Lielais jau kopš bērnības vispār vislabprātāk staigātu pliks vien (bet nu jau sociālās normas jūtami uzspiež savu). Savukārt par cik mazais tik ļoti ātri sāka staigāt un vilnas zeķes varen slīd pa grīdu zeķes atpūšas plauktā kā nepraktiskas.
Tūrun zeķītes

5 komentāri:

Liki teica...

Foršas, košas zeķītes!
Tā kā dzīvojam 1ajā stāvā, pa šiem lielajiem saliem pagrabs laikam izsalis un grīda kļuvusi ļoti auksta. Es savam 2+ gadniekam uzvelku vilnas zeķes un lielāka izmēra neslīdošās pumpiņzeķes pa virsu. :c)

Biene teica...

Ļoti košās un smukas, tik žēl, ka nelietojas.Man jau liekas , ka šoziem vilnas zeķes bez darba nestāv.Manējie būtu novalkājuši arī pa pieciem pāriem, ja tik būtu saadītas!Vispār šoziem mans lielais bērns, kuram nevajag nevienu adītu džemperi, bija ļoti laimīgs, ka mamma neklausīja un vismaz vesti no lauku dzijas noadīja!Un pieteicās arī uz džemperi!

dace teica...

Mums ir ļoti paveicies, jo dzīvoklī mums ir patiešām silti. Mēs pieaugušie, gan staigājam čībās, bet bērni tās ignorē. Arī ārā Stokholmā nav bijis tik bargs sals kā Latvijā. Vienu nakti bija -18 C bet citas dienas tā ap -4 līdz -10 turās un ja ir silta jaka un bikses un zābaki, tad nav bērns tā nosalis lai prasītu zeķes!

Madara teica...

Zekes smukas, atdavini kadam citam! Ar manu bernu ir pavisam savadak (ka ar mani vai manu masu, kas lidinajam visus vilnas izstradajumus pa gaisu un kliedzam, ka nevilksim) - mes tagad dzivojam Islande un plasi lietota ir neverpta vai jeldzija plotulopi, kas ir daudz maigaka, ka Latvijas vilna, bet ari ir vilna - ista vilna - tad nu vakar nakot no vannas mans dels teica - mammit, es gribu vilnas zekes, dzemperi un bikses (kuru, protams, mums nav)! Man, protams, ir prieks, ka vinam patik dabiski materiali!

Madara teica...

Vel viena ideja - var uztaisit dargas roku lellites. Es nesen uztaisiju tadas savam delam (ir ari blogaa), lai gan vienkarsa izskata (berniem nav tik aktuali spidigas lelles, cik vecakiem), sis lelles ir zelta vertas - mes ar vinam loti daudz spelejamies un atrisinam ikdienas problemas, ka tirit zobus, mierigi likties gultaa un ta. Var teikt, ka dels savus nikjus atstaj vienai neklausigajai lellei Prumpim, kas dazreiz "visu nakti dejo".