pirmdiena, 2013. gada 14. janvāris

Palīdzību dizainā!!!

Mans bērns izvēlējās rozā dziju lai uzadu viņai jaciņu  kleitiņu ar zvaigznītēm. Kad lūdzu lai vizualizē kā viņa to grib tad saņēmu šādu skici: 

neņemiet vērā tos apaļumus, tie no sākuma bija domāti jakas pogas, bet tagad tie ir no galvas jāizdzēš. Toties tie *volāni* apakšā ir ļoti svarīgi. Nu tad lūdzu mīļie bloga lasītāji, būšu pateicīga par jebkuru ideju un tehnisku norādi uz kādu dizainu, mājas lapu, grāmatu utjp. kā labāk kaut ko tādu uzadīt?!

7 komentāri:

Kristīne Spriedēja Krūmiņa teica...

Kā vienu no variantiem vari apskatīt šo: http://kikiihobiji.blogspot.com/2009/03/ziemassvetku-davana-rados-ir-divas.html
Tas variants ar volānu apakšā. Lielā māsa jau sen kā no tās kleitas izaugusi, bet tagad mazajai ik pa laikam redzu mugurā.

andrasballe teica...

Ka kleitu adit nemacesu neko ieteikt, bet man liekas, ka man viena gramata ir tehniskais zimejums zvaignitem. Ta ka ja ir aktuali-varu pameklet un Tev sizsutit. :)

Zkss teica...

O, kā es saprotu Tavu meitu-man arī patik tie volāni apakšā! Es reiz tādus adīju džempītim, ja pareizi atceros, lāča ķepas?! Pameklēšu kādu rakstu.

Zkss teica...

Vislīdzīgākie musturi te: http://www.musturs.lv/adisanas-abc/raksti/mezginu-raksti/9/
9; 15; 25 un 41
Zinu, ka ņēmu rakstu no vecās adīšanas grāmatas-800adījumu raksti.

dace teica...

Paldies jums par ieteikumiem, kaut ko noteikti izdosies izdomāt! Andra, es te pa ravelry sameklēju daudz zvaigznīšu rakstus, bet ja tev nav grūti priecāšos arī par tavu!

Sixspārne teica...

Man patīk mazie dizaineri. Mammas tik spēj galvu lauzīt, kā dabūt gatavu vēlamo. :)
Apakšmalai var noderēt arī šāda veida adījums: http://www.ravelry.com/patterns/library/alsacian-scallops

Ilze teica...

Te smuks volāns:
http://needleb.wordpress.com/2012/12/29/ak-eglite/