pirmdiena, 2012. gada 30. janvāris

Koka lapa

Dažas dienas atpūšamies no dzimšanas dienu svinēšanas. 
Tikmēr pastāstīšu par kokiem un lapām. 

Pagājušā gada rudenī vairākos zviedru blogos ievēroju ka rokdarbnieki ir pieteikušies vienam ļoti iespaidīgam un interesantam Viszviedriju aptverošam projektam, proti Vai tu redzi lapas koku dēļ (brr, tāds aptuvens tulkojums un iespējams neprecīzs, bet doma ir apmēram tāda, ka dažreiz redz tikai kokus, bet mežu nesaredz. Vai kaut kā tā. Tikai šoreiz tas uz lapām un kokiem attiecas). Kad es attapos un aizdomājos ka es arī gribu piedalīties, kaut kad oktobra beigās, izrādījās, ka visas lapas 2000 lapas jau ir izdalītas, bet mani ielika rezervistos. Iedomājieties manu pārsteigumu, kad nupat, janvāra beigās atnāca vēstule, ka dažas lapas var vēl dabūt un ja es gribu, lai čāpoju vien pakaļ. Tagad man ir mēnesis lai lapu dabūtu gatavu. Pačukstēšu ka ideja man jau ir un tā ir saistīta ar varavīksni :).
 Te nu ir mana lapa:

Projekts aptvers 2000 rokdarbniekus (jebkādus). Katrs kaut kā izdekorē savu lapu. Vienu mazu daļu varat apskatīt šeit komentāros:
Pēc tam visas lapas saliek pa kokiem, katrā kokā 20 lapas, kopā 100 koki un izstāda izstādē. Pēc izstādes lapas tiks pārdotas vairāksolīšanā un visi ieņēmumi tiks nodoti labdarīgiem mērķiem.

5 komentāri:

Kristīne Spriedēja Krūmiņa teica...

Brīnišķīgs projekts!

Biene teica...

Šur tur blogos biju manījusi tādas lapas, bet par cik zviedriski nemāku, tad tā arī neko nesapratu!Paldies, ka padalījies!Lai Tev veicas!Gaidīšu rezultātus!

Sandra Spu teica...

Izcils projekts! GAlvenais - saistīts ar labdarību, forši. Vajadzētu arī LAtvijā kaut ko tādu uzrīkot...

Kristine D. teica...

Super projekts. Nakamreiz pacuksti ari man, ja busi attapusies laika;) lai veicas, gaidisu rezultatu!

Pysselfarmor teica...

Ahaa här är en lövmakare till!