sestdiena, 2012. gada 28. jūlijs

Latvijas dienasgrāmata 9-ā diena

9. Diena 
No rīta mostamies un baudam namamātes un namatēva viesmīlību. Viņu vasarnīcā ar ogu ēšanu no krūma, jo diemžēl mums pašlaik Zviedrijā dzīvojot nav tādas ekstras. Joakim gatavojas Zviedrijas čempionātam skriešanā veterāniem un dodas ikdienas skrējienā, šoreiz pa pludmali, kamēr mēs ar bērniem rīta cēlienu pavadām vienkārši pie jūras plunčājoties.

Artíga šādu jūras pludmali redzēja pirmoreiz un Tūrun baidījās no virsū nākošajiem viļņiem, kamēr savukārt pirmsjūras 'peļķe' bija laba gana lai pamērcētos! Varu vien teikt paldies kādiem augstākajiem spēkiem, ka tajā brīdī kad man saplīsa plastmasas sūds kuram jātur ciet peldkostīmu, nebiju pārpildītā vietā ar visu acu skatieniem pievērstiem man. ;) Pēc jūras sākām steigties tālāk un braucām maķenīt atpakaļ, jo bijām apsolījuši bērnam doties uz Siguldas Tarzāna parku. Sigulda mūs sagaidīja ar pamatīgu lietus gāzi, gaidījām labu laiku lai varētu kāpt ārā un darboties. Es ar Tūrun vienkārši baudījām skatu,

kamēr Jocke un Artíga brauca rodeļus,

gāja Pirātu trasi


un leca gumijās uz batuta.

 Un atkal jau pievakarē devāmies pie mūsu nākamo naktsmāju devējiem: Baibas un Arvīda. Kā parasti prieks satikties, lai arī tas negadās tik bieži.

Nav komentāru: