otrdiena, 2012. gada 17. jūlijs

Latvijas dienasgrāmata, diena 5-ā un 6-ā

5. Diena 
Neko daudz nesadaram jo mazajam jāatkopjas. Tiesa gan aizbraucam uz Jaunpiebalgas kafejnīcu paēst un piedāvājumā pat vismaz 1 veģetārs ēdiens (!), kurš gan jau ap 16.00 bija izēsts. 

6. Diena 
Kad 04.00 no rīta arī vecākais bērns sāk vemt vairs nav nekādas šaubas ka mūs piemeklējis vemšanas vīruss. Pašai man arī slikta dūša kura kulminē 18.00 vakarā paši saprotiet ar ko. Toties atkal šo to pārdomāju: konkrētāk, kāpēc daudzi jo daudzi uzņēmumi savus topošos un esošos klientus uzskata par infantiliem? 2 piemēri: Bite, kuras priekšapmaksas karti pirku telefonam un internetam uzrakstījusi info grāmatiņu riktīgā bebīšu valodā. Vispirms aicinot grāmatiņu vispār nelasīt. Pēc tam "asprātīgi" paziņojot ka plastikāta karti var izmantot kā nazi. Un ja gadās zvanīt cilvēkam kurš pašreiz neatbild, tad viņi viņam paziņos ka es zvanīju. Labi? Otra reklāma uz Ādažu čipsu pakas kāpēc basketbolisti esot slikti, jo gribot lai tos apmētā ar tomātiem, jo garšīgi taču? !? TV par laimi nav jāskatās, bet man ir nelabas aizdomas, ka arī tur reklāmas nemitīgi uzrunā sabiedrību kā mazus infantilus bērnus, kuri paši neko nesaprot. Vai tikai man tā liekas kā prāta skalošana un cilvēku nonivelēšana???

2 komentāri:

Līga Krista teica...

Muus februari Latvijaa visus piemekleeja tas viiruss. Varbuut to dala uz kugja?

dace teica...

Ha ha! Brauciet kruīzā Stokholma-Rīga! Bērnu istaba, diskotēka, bārs un restorāns un mēs jums uzdāvināsim vemšanas vīrusu pilnīgi par brīvu!