ceturtdiena, 2010. gada 16. decembris

Ziemassvētku adīšana

Nevienam nav paslīdējis garām fakts, ka ir jau decembris, gan sniega dēļ gan cilvēku rosīšanās dēļ. Visu mutēs ir viens vārds: ziemassvētki! Stress, stress, iepirkšanās, adīšana,stress, tamborēšana, šūšana, izšūšana, eglīte, mantiņas, stress, piparkūkas, maskas bērnudārzam, skolai, stress, pīrādziņi, stress utt.

Nu vismaz manā blogā neko no tā neatradīsiet. Mēs cūkas un egles nenogalinām lai apmierinātu pāris dienu mākslīgi radīto prieku. Pirkšanas histērijā neielaižos jo man tiešām uznāk stress vien ejot garām pilsētas veikaliem darbdienas beigās, kad dodos uz bērnudārzu pēc bērna.

Tiesa es adu lai mēģinātu ko pārdot latviešu kopienas Zviedrijā ziemassvētku tirdziņā. Nosaukums ziemassvētku gan nav īpaši relevants, jo ja tas ietu zem jebkāda cita nosaukuma, arī šoreiz piedalītos. Vienmēr centos nodalīt darbu no hobija un ar hobiju naudu nepelnīt, bet tagad ir tā iegadījies ka kādu laiku esmu bezdarbniece un līdz ar to varu mazliet brīvāko laiku ievirzīt lai pagatavotu unikālas (t.i. vienā eksemplārā) lietas kuras silda aci, sirdi un iespējams kādu citu ķermeņa daļu.

Lai vai kā šis ieraksts ir veltīts Youtube klipam, kurš tik šarmanti atspoguļo kaislīgo rokdarbnieku vēlmi parādīt viņu mīlestību tuviniekiem.

Vai tiešām nevar noadīt skrituļslidas? Var!!

1 komentārs:

Laine teica...

Mums visticamāk uz galda svētkos būs gan tirgū iepirkts cūkas šņukurs, virtuvē divas nedēļas stāvēs un mūsu acis priecēs īsta zaļa eglīte līdz pašiem griestiem, greznota manis brīvbrīžos šūdinātām mantiņām un tas, ko tu sauc par pirmssvētku stresu, manuprāt, daudziem vairāk ir patīkama rosīšanās pirms svētkiem! Nu gluži kā Ziemssvētku dienā - ne jau sēšanās pie galda un dāvanu izsaiņošana ir lielie svētki - man jau no bērnības ir patikusi tieši tā rosīšanās visiem kopā līdz vakaram - kopīgi eglītes meklējumi (parasti izvēlamies tādu, kura aug cieši blakus otrai, jo to Dacīt, tāpat būtu jāzāģē ;)kopīga pīrāgu cepšana un kopīga mājas pucēšana!

Tieši no mazajiem priekiem jau sastāv dzīve!

P.S. prieks tevi atkal redzēt bloglandijā!