piektdiena, 2012. gada 15. jūnijs

Neliela aptauja

Savu Daces hobiju blogu sāku lai rakstītu par saviem hobijiem, kuri pārsvarā ir adīšana un tamborēšana. Bet nu pēdējā laikā tik daudz kas notiek man apkārt ka sāku apdomāt vai arī citu info neierakstīt šeit. Piemēram teātru, izstāžu, muzeju, festivālu apmeklējumus (pārsvarā bērniem draudzīgus). Pārdomas par dzīvi, vidi ar nelielu politisku ievirzi u.c. Vai jums, kas ieskataties regulāri būtu interesanti arī ko tādu palasīties?

9 komentāri:

ceita teica...

Es pārsvarā darbdienās izlasu vien tos rakstus tajos blogos, kuriem sekoju, par rokdarbiem, biežāk gan pa diagonāli, vairāk aizķeroties pie bildēm, bet brīvdienu vakaros, ja esmu iesēdējusies internetā, mēdzu lasīt visu un vairāk, arī atgriezties pie apskatītajiem ierakstiem nedēļas laikā, ierakstu arī komentārus. Ja vien ir laiks rakstīšanai, raksti! Man personīgi būs interesanti lasīt, jo Tu nedzīvo Latvijā, bet iespējas ceļot man pašreiz ļoti ierobežotas.

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

Es gandrīz vai nebiju pamanījusi, ka Tu raksti tikai par rokdarbiem.. + esmu no tiem, kuri tādiem ļoti 100% rokdarbu blogiem nemaz neseko.. Rokdarbnieki tak ir dzīvi cilvēki un ir skaisti redzēt, kas viņus iedvesmo..

Inese teica...

bet, protams, ka raksti visu, ko uzskati par rakstīšanas vērtu - tiem, kas lasa, nav tik svarīgi, vai runa ir tikai un vienīgi par tamborēšanu... Te blogpasaulē ir izdevība iepazīties un ar sevi iepazīstināt, un rokdarbu blogos to vairāk vai mazāk izdarām caur saviem rokdarbiem.
P.S. Par sevi personiski varu teikt, ka ne vienmēr visu izlasu, ja laika ir maz, tad tikai "izskrienu" cauri saviem lasāmajiem blogiem (bet to ir ļoti daudz :D), apskatu bildes, bet tas noteikti nav saistīts ar to, ka kāds būtu ielicis kādu savādāku rakstu, nekā esmu ieplānojusi :)))
Tāpēc raksti visu, kas uz sirds - galvenais jau ka pašai paliks par piemiņu lietas, ko ir vērts atcerēties, es reizēm kādu no saviem vecajiem ierakstiem lasu un brīnos: "Opā, arī tā ir bijis!" un ir interesanti pēc laika palasīt, ko pati esmu sarakstījusi, kā izjutusi vienu vai otru notikumu :)

Zkss teica...

Jā, es lasītu arī visu citu ko.

Madara teica...

jā - par visu kas liekas interesants un stāstāmā vērts.
man jau ar blogs vairs nav tikai rokdarbu vācelīte un zālīšu tašiņa. nu jau ļurinu par visu kas man liekas interesants. un arī pašai ir interesanti atskatīties vēsturē, ko sadarījusi.
lasu visus savus iecienītos blogus. kad nav laika pārskrienu ar acīm fiksi pāri. bet kad ir laiks pat tinu atpakaļ un pārlasu. es jau sen nelasu žurnālus. man šī ir rīta prese pie brokastu zaļās tējas krūzes :D

Sandra Spu teica...

Noteiki raksti par visu, kas tevi saista. Es tavu blogu cenšos vienmēr palasīt ( kaut komentēju retāk) un mani īpaši nteresētu viss, kas saistās ar sociālām - pat politiskām dzīves lietām. Dzīve ir brīnums, tāpēc vērts par to parunāt!

Diāna teica...

Mani tas interesētu pat vairāk. :) Es sāku Tevi lasīt ne tāpēc, ka par rokdarbiem, bet tāpēc, ka Tu tik daudz ko paspēj un Tev ir ļoti interesanti viedokļi, kurus Tu nebaidies paust.

Līga Krista teica...

O, jā!

dace teica...

Liels paldies jums visiem par viedokli! Nu tad izskatās ka es sākšu rakstīt daudz ko kas uz sirds!