svētdiena, 2012. gada 3. jūnijs

Rokdarbu mēneša bildēs kopsumma, plecu lakats un bloķēšanas drātis

Maijs aizskrējis kā parasti vēja spārniem. Kā jau es par sevi zināju, katru dienu nespēju ierakstus veikt, dzīvē pārāk daudz citu lietu ko darīt, tehnika, lai arī mūsdienas dara vieglākas nereti liek arī spieķus riteņos. Citi ģimenes locekļi arī nez kāpēc uzskata ka vienīgais tagad darbojošais dators mājās pieder tikai viņiem. Maija mēneša laikā dažas reizes darīju to ko parasti nekad nedaru: ieliku ierakstus ar atpakaļejošu datumu. Vēl dažas dienas es plānoju piepildīt, tā kā ar laiku paskatieties atpakaļ, ja ir interese, varbūt būs kāds jauns ieraksts!
Tikmēr tamborējot segas rūtis no zilo toņu Delight dzijas atskārtu, ka manai draudzenei Maijai šīs ir mīļas krāsas. Pie Maijas nekad nav gribējies iet ar steigā nopirktu dāvanu, tāpēc ir bijušas reizes kad dāvana viņai netiek nemaz- ar domu ka vēlāk ko ar rokām uzdarināšu. Šoreiz tad ņēmu un tamborēju lakatu augšā. Raksts no Padomju Latvijas Sievietes 1980. gada Nr. 6. pielikuma, mazliet modificēts, līdzīgs manam sarkanajam lakatam.


Un tad nu beidzot gāju lakata dēļ un pirku bloķēšanas stieples. Jāsaka esmu super super apmierināta ar pirkumu. Cik ļoti viņas atvieglo bloķēšanu! Jāpiepērk gan vēl divas jo sānu malām 1 m bija par īsu.

1 komentārs:

Inga teica...

Tavs rokdarbu mēnesis bildēs bija riktīgi feins! Kādreiz jāatkārto! :))))
Lakats pa smuko! Pastāsti par to bloķēšanu, lūdzu! Man kā analfabētam šajā jomā:)))