ceturtdiena, 2013. gada 28. februāris

Adīšanas marķieri

Pirmo reizi adīšanas, tamborēšanas mūžā saredzēju jēgu adīšanas marķieriem, kuru man nav. Vienmēr esmu domājusi: cik dumiem vai akliem jābūt cilvēkiem, lai neredzētu kur rakstiņš sākas, jeb kur ir vidus vai vienkārši slinkums skaitīt?! Un ja dažreiz man tiešām vajadzējis atzīmēt kur rindas sākas (sevišķi tamborējot amigurumi), tad esmu izmantojusi krāsainu diedziņu. 

BET vienmēr pienāk pirmā reize: adot šo melno sikspārņu šalli, tiešām vajag atzīmēt no kuras vietas sākas motīvi. Pirmajam motīvam izmantoju savu apaļo pīrsingu (bet man tāds tikai viens :( ), otrajam ņēmu Artígas gredzentiņu, tas bija par lielu, tad atradu mazas drošības adatiņas. Bet izlēmu, ka kārtīgus adīšanas marķierus man tomēr vajag, pašai pagaidām slinkums taisīt un atradu Etsy baigi feinus! Atnāks parādīšu!!

 Sikspārņu šalles raksts no AntiCraft.

4 komentāri:

Anonīms teica...

Jau sen adu ar marķieriem. Es ņemu vienkārši spilgtu (kontrastējošu) dziju, sasienu cilpiņu, un lieku uz adatas. Ļoti ērti, piemēram, adot reglānu no augšas, kad reglāna līnijas atzīmē. Adi tik, un grāmatzīme priekšā, kur jāpieaudzē.

Vai lielajiem lakatiem (kā Cladonia)... nekas nejūk, viss vietā, pašam sevi ērtāk kontrolēt.

krāsulauva teica...

ļoti mazas košas matgumijas kā marķieri rullē

andrasballe teica...

Teiksu ka ir-es ar vienmer domaju-nu kas tadus markierus perk.. Pa manam var iztikt ar vnk sasprauzamo adatu vai iesietu diegu, jo kaut ko atzimet reizem tiesam loti vajag (man loti nepatik skaitit un parskaitit).
Mani vel tajos markieros mulsina-vai vini neizstiepj to vietu/ valdzinu kura iekarti? Esmu redzejusi ka citi vinus nopulas izdailot ar perlem un ko tik vel ne.. Iesiets diegs tada zina neko neizstaipa un vienmer pa rokai-nav jadoma kur tie specialie markieri pazudusi... Kad sanemsi savus un jau palietosi-man bus interesanti ja padalisies ar viedokli un pieredzi par siem jautajumiem :)

Elīna teica...

Marķieri ir laba un noderīga lieta, bet pirkusi gan neesmu - lētāk pašai sataisīt no auskaru nagliņām un vecām izjukušām krellēm.